Dromen

Daar stonden we samen… voor het Beurs World Trade. Klaar om onze nieuwe plannen te bespreken. En zoals de boekhouder er naar kijkt zouden deze plannen goed uit kunnen pakken.

En uiteraard krijg je tijdens zo’n bezoek als dit goede tips. Heb je aan de vergunningen gedacht? Heb je te maken met subsidies? Het is heel goed om zo’n spiegel voor je neus te krijgen.

Ondanks de feestdagen zullen we aankomende dagen toch aan de slag moeten. Volgende week staat een gesprek met de Provincie Zuid-Holland op de planning. Samen met de informatie van de boekhouder willen we onze ideeën en plannen bekend maken en kijken hoe we dit met elkaar vorm kunnen geven.

Dit is een weg van denken in nieuwe mogelijkheden. Laten we zeggen dat we sinds kort hier ook levenslessen in hebben gekregen. We groeien op met het idee ‘het goed te moeten doen’.
Wie op school fouten maakt, krijgt onvoldoendes. Maar om nu nieuwe stappen te zetten zal je moeten leren uit stappen, fouten durven te maken. De mensen met succes zijn diegene die fouten hebben gemaakt. En weet je wat? Ze noemen dit geen fouten; ze noemen dit 3497 keer ontdekken dat dit niet de weg is die zij voor ogen hadden. Magic happens buiten je comfortzone!

Welke ideeën heb jij wel eens de revue laten passeren en gedacht: ‘onmogelijk!’?

En is dit wel zo onmogelijk? Want het is pas onmogelijk als wij zeggen dat het onmogelijk is…

En zo zijn jouw ideeën ook mogelijk als je in mogelijkheden denkt. Laat je niet door allerlei beperkingen tegen houden!

En zo kwamen wij nu met elkaar, hand in hand uit het WTC….
Iets wat wij 3 jaar geleden nooit hadden durven dromen!
Droom je mee?

foto van Zorgboerderij 't Keerpunt.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: